maanantai 4. huhtikuuta 2011

Lisää opetuksesta Second Lifessa ja VINKKI

Moikka,

mielenkiintoinen webinaari tarjolla!

11.4.2011 klo 10-11 Ajankohtaista Second Life -opetuskäytöstä: Blickar intill virtuella världars framtid. Åbo Akademin tutkijaryhmä: Kim Holmberg, Isto Huvila ja Olle Sköld. Esitys on ruotsinkielinen, keskustelua voi käydä myös suomeksi.

Webinaaripaikka on http://connect.ilonait.fi/avo

Linkki tapahtumaan: http://www.avoinvirta.fi/?page_id=1034

Mahtavaa, jos joku ehtii paikalle; vielä parempi jos joku ehtii tallentamaan tämän. Tässä yksi vinkki tallentamiseen -- tosi näppärä tapa tallentaa oma opetus/luentosessio netissä ja jakaa tämä vaikkapa tehtävien kera poissaolleille :)

Lataa itsellesi esim Debut Video Capture Software (googlaa tämä, saat linkin); asenna ohjelma ja paina "rec" - aika helppoa, eikö totta.

Tämän jälkeen sinun kannattaa jakaa tämä esim. dropboxin kautta linkkinä kaikille (ks. dropbox.com); ja lähetä linkki kaikille meilillä. Muistetaan kuitenkin, että julkinen jakelu lienee luvanvaraista. Tämä on myös syytä muistaa, jos tallennat esim. luentosessioista, joissa näkyy muidenkin tunnisteet; kasvot tms. kuin sinun, niin on järkevää ilmoittaa, että tilaisuus tai luento tallennetaan.

t. Esa

ps. kyseisen tapahtuman linkki löytyy Sometun sivuilta - kannattaa käydä katsomassa.
http://sometu.ning.com

1 kommentti:

  1. Vielä lisäkommentti; SL tallenteessa ei välttämättä kuulu kaikkien äänet hyvin, ellei ole perustettu SL keskustelu ryhmää. Tämän tekee helposti call - toiminnolla.

    VastaaPoista